DSL 24

Op 25 maart 2019 sluit de inschrijfmogelijkheid!

De tijd gaat snel, nog heel even en dan is het zover. Op maandag 25 maart om 12.00 uur sluit de mogelijkheid om je in te schrijven en een bod te doen op een van de appartementen van DSL24!

Het plan geniet grote interesse gezien het aantal inschrijvingen tot dusver. Mocht je nog niet hebben ingeschreven dan kan dat nog via het inschrijfformulier op www.dsl24.nl.

Wanneer de inschrijving gesloten is zullen alle inschrijfformulier worden beoordeeld en worden de appartementen toegewezen op basis van de bieding, voorkeur bouwnummer en de financiële haalbaarheid.

Alle ingeschrevenen krijgen uiterlijk vrijdag 29 maart 2019 voor 17.00 uur bericht per e-mail over de uitslag van de toewijzing. De kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, worden door één van de betrokken makelaarskantoren bericht. Gelijktijdig wordt een afspraak gemaakt voor het verkoopgesprek. Deze kandidaten ontvangen een bevestiging van de afspraak, waarbij tevens de reservering op het toegewezen bouwnummer wordt bevestigd.

Iedereen die geen bouwnummer toegewezen heeft gekregen ontvangt het bericht dat zij als reservekandidaat zijn geregistreerd en bij het vrijvallen van een woning zullen wij opnieuw gaan toewijzen. De gelukkigen krijgen dan een bericht van de makelaar over de optie en worden uitgenodigd voor een verkoopgesprek.

Deel met jouw vrienden
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest